red-cp-background

V podjetju skrbimo za zasebnost otrok. Priznavamo, da uporaba interneta in e-pošte s strani otrok vzbuja posebne pomisleke glede zasebnosti in varnosti osebnih podatkov.

Vse starše spodbujamo, naj preverjajo in spremljajo spletne dejavnosti svojih otrok.

Veljavna zakonodaja lahko daje staršem pravico, da pregledajo, popravijo, posodobijo, zadržijo, omejijo in/ali izbrišejo osebne podatke, ki smo jih pridobili od njihovih otrok, oziroma ne dovolijo nadaljnjega zbiranja, uporabe ali razkrivanja takšnih podatkov. Če želite to storiti, lahko stopite v stik z nami, kot je določeno v nadaljevanju pod točko »Stik z nami«.  

Vaš otrok lahko uživa v večini vsebin in dejavnosti na naših straneh za otroke, ne da bi nam posredoval kakršne koli osebne podatke. Spletna stran https://www.colgate.com/en-us/products/kids denimo nudi informacije o izdelkih podjetja Colgate za otroke ter izobraževalne videoposnetke, ki otrokom pomagajo razviti zdrave navade. Poleg tega spletna stran https://www.colgate.com/en-us/bright-smiles-bright-futures nudi ustna izobraževalna gradiva, zasnovana za učitelje, starše in otroke, ter vsebuje zabavne dejavnosti za otroke.

Včasih otroke povabimo, naj nam za natečaj pošljejo likovna dela, ki jih tudi sprejmemo, nekatera od njih pa tudi objavimo na naših spletnih mestih. Takšne pošiljke lahko pošljejo po pošti in spletu. Če otrok ali starši želijo, da objavimo fotografijo ali kakršne koli druge osebne podatke otroka, potrebujemo podpisano soglasje staršev. Kadar nam otroci kaj pošljejo po pošti, denimo z navadno pošto, lahko obdržimo vse podatke, ki nam jih posredujejo. Če ne prejmemo podpisanega soglasja staršev, vse pošiljke, prejete po pošti, pred objavo pregledamo in odstranimo vse osebne podatke, ki jih morda vsebujejo, preden jih objavimo.

Za zabavo vašega otroka lahko vključimo povezave na druga spletna mesta. Ne prevzemamo odgovornosti za ta druga spletna mesta in vam svetujemo, da preverite tudi njihove pravilnike o zasebnosti.

 

Stik z nami

Za dodatne informacije o naših praksah glede zasebnosti v zvezi z otroki stopite v stik s službo za stranke ali pišite na:

Colgate-Palmolive Company

300 Park Avenue

New York, NY 10022

United States of America